Corpinnat, nascut al cor del Penedès
A càrrec de ROGER POCH (de Recaredo)
i de FERRAN VISCASILLAS (de Gramona).
A càrrec de ROGER POCH (de Recaredo)
i de FERRAN VISCASILLAS (de Gramona).
A càrrec de BRIAN ISÚS i de PAU FARRAN,
elaboradors de
Bripau Cerveses Artesanes.
A càrrec de TERESA LLORDÉS, propietària
de botigues de Torrons Vicens a
Barcelona (i a Sitges).
A càrrec de JORDI RIUS, sommelier, enòleg, enginyer agrícola i secretari del Consell Regulador de la D.O. Terra Alta.
A càrrec de SEVERINO CORTÉS,
de La Valenciana,
orxateria centenària de Barcelona.
A càrrec d'EDUARD ESCOFET, carnisser i xarcuter.
A càrrec de JAUME VALLÈS,
director de viticultura del Celler Mas Blanc
(D.O.Q. Priorat, de Bodegues Pinord).
A càrrec de JOSEP LLADONOSA I GIRÓ, Creu de Sant Jordi, cuiner i autor de llibres gastronòmics.
A càrrec de JORDI TOMÀS, Secretari del
Club de la Bona Taula i gastrònom.
A càrrec de JOSEP ARCAS SARASOLA,
economista, directiu de GBFoods.
A càrrec de LLORENÇ TEIXÉ, herbolari,
gerent de Manantial de Salud.
A càrrec de Ma. PILAR IBERN,
més coneguda com a GAVINA, professora
de cuina vegetariana creativa saludable.