Les dones parlen...

Dones parlen 0 347x361

Les dones parlen... més que els homes. És un fet i ara ho han demostrat.    Les dones parlen gairebé el doble que els homes. Siguem més exactes:  les dones parlen una mitjana de 20.000 paraules al dia, davant de les 13.000 dels homes, segons un estudi dut a terme per un psiquiatra, que a més conclou també que elles parlen més ràpid.

Dones parlen 1 550x243


A la pàgina web del Daily Mail podem llegir que les diferències rauen principalment en el distint cervell d'homes i dones. En virtut del que diu el Dr. Luan Brizendine, el fet de parlar provoca “una inundació de productes químics en el cervell” que fa que les dones experimentin “el mateix que els addictes a la heroïna” en parlar.

Els orígens es remunten a la matriu, on la hormona sexual de la testosterona modela el desenvolupament del cervell masculí. Les zones responsables de la comunicació, la emoció i la memòria es situen a la part del darrera del cervell masculí quan encara és un fetus.

“Les dones tenen una espècie d'autopista de vuit carrils per transitar les emocions, mentre que els homes tenen un petit viarany”. Per la seva banda, els homes gaudeixen de certs avantatges respecte les dones, segons el Dr. Brizendine, que assegura que ells són més forts i silenciosos.

També d'acord amb el mateix estudi, els homes pensen en el sexe cada 52 segons, mentre que les dones només ho fan una vegada al dia.

S'hi afirma que el cervell és com un “processador del sexe” i que la zona on es generen els pensaments sexuals és el doble de gran en els homes respecte de les dones. Dit d'una altra manera: “els homes tenen un aeroport internacional pel que fa als pensaments sobre sexe, mentre que les dones tenen un petit aeròdrom privat per avionetes”, proclama l'investigador.


Aquest estudi ha estat realitzat a la Universitat de Califòrnia, als Estats Units.

Facebook