Breu història del Club
El CLUB DE LA BONA TAULA fou fundat el 7 de Març de 1969 per maîtres i professionals de la restauració.
El CLUB DE LA BONA TAULA fou fundat el 7 de Març de 1969 per maîtres i professionals de la restauració.
“A l'hora anunciada sempre es presentava un policia de paisà, donava un cop d'ull i s'hi estava una estoneta."
En aquests articles reproduïm els butlletins editats pel Club durant els seus primers anys de funcionament.
Assenyalem la inclusió d'unes lletres de JULIO CAMBA.
Primera Junta Directiva.
La celebració del primer Gourmet coincidí plenament (només amb dos dies de diferència) amb el primer aniversari de la fundació del Club.
Obre aquest segon butlletí una molt prestigiosa firma, la d'HORACIO SÁENZ-GUERRERO, que figurava en la selecta llista de Socis d'Honor del Club.
En JOSEP CANALIAS (també Soci Fundador) succeí En MIQUEL SUBIRANA, el qual seguí, no obstant, col·laborant amb el Club i àdhuc dirigint el Butlletí.
L'any 1973 el Club es comunicava bàsicament amb escrits fets a màquina.
De gran valor testimonial és el reportatge fotogràfic sobre la inauguració de la nova seu del Club.
La firma “convidada” en aquest número fou la de FERNANDO DÍAZ PLAJA, en un amè article.