CaixaBank

Caixabank 0 347x163

Nova comissió per ingressar en efectiu.                                                        El Banc CAIXABANK, popularment conegut com “la Caixa” diu en un dels seus darrers espots publicitaris difós abastament:  és bo que algunes coses no canviïn mai.

Doncs bé, una de les coses que no ha canviat gens ni mica és la seva ànsia per cobrar comissions. Ara (Març de 2012) li ha tocat el torn als ingressos en efectiu:  2 euros de despesa. Cada vegada que algú de vosaltres vulgui fer-nos un ingrés per assistir a qualsevol de les nostres activitats, haurà de pagar aquesta quantitat fixa.

De res ha valgut que els expliquem que som una entitat sense ànim de lucre (com tampoc ens ha servit per evitar que ens cobrin per altres conceptes:  manteniment del compte, línia oberta, gestió de rebuts, etc.). No hi fa res tampoc que tinguem una funció socialitzadora, reconeguda pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Caixabank 1 550x412

 

Mentre no siguem capaços de trobar una alternativa més convenient, ara per ara tenim l'opció de fer els ingressos sense sobrecost mitjançant els seus propis caixers automàtics.


Expliquem tot seguit i amb detall la mecànica operativa:

- Heu d'utilitzar els caixers que admetin ingressos de bitllets
  sense sobre (ho indica a la part de dalt).

- Toqueu la pantalla.

- Seleccioneu Ingrés de diners... (bitllets o xecs).

- A continuació Ingrés de bitllets
  sense sobre
.

- El número de compte ja té assumit el 2100 i no admet els
  dígits de control, així que heu de teclejar només 3203 i
  2200496182. Premeu continuar.

- L'import i continuar.

Important:  no admet monedes, no dóna canvi. Tan sols bitllets i l'import exacte.

- Escriviu el vostre nom i continuar.

- Els bitllets han d'estar ben endreçats per l'extrem a introduir.

- La màquina els compta. Si és correcte, premeu confirmar i demaneu comprovant.

- Premeu sortir.

 

Realment no és difícil. Ara no fos que deixéssiu de venir a alguna activitat que us agradi només per aquesta pega!


També s'ha de dir que els qui ja siguin clients d'aquest banc poden ordenar un traspàs des del seu compte sense despesa (de moment). I qui ja ho faci per internet o per transferència tampoc notarà cap canvi.


Estem treballant per veure si podem corregir aquesta situació, però el panorama bancari actual (i pitjor encara, el futur previsible) no ens ofereix alternatives viables. Lamentem les molèsties que tot plegat es puguin ocasionar.

Facebook