Col·laboració amb "La Torre de Barcelona"

 

La Torre 0 347x347

Revista local, mensual i gratuïta.                                                                                           Faltava encara més d'un mes per Nadal de 2015 quan es va produir el primer contacte. De primer ens va sorprendre l'oferta, però tan aviat com ens vàrem fer càrrec ens vàrem sentir molt afalagats:  la revista La Torre de Barcelona volia que hi col·laboréssim!

 

La Torre de Barcelona (aquí en teniu més detalls) és una revista local de caire mensual i de distribució gratuïta, que té l'objectiu de mantenir informats els lectors sobre els fets que succeeixin al barri i sobre temes d'interès, com ara salut, ciència o gastronomia. La seva difusió és prou destacable.

Se'n fan dues edicions diferenciades:  Sarrià ‒ Sant Gervasi ‒ Les Corts i l'Eixample, amb pàgines comunes i d'altres d'específiques. La podreu trobar en establiments de tota mena, sovint fortament arrelats entre el veïnat (forns de pa, perruqueries, cafeteries, etc.).

La Torre 1a 550x778La Torre 1b 550x778

De fet ja fa temps que tenen l'amabilitat d'anunciar (en l'edició de l'Eixample) les nostres xerrades gastronòmiques a la seva secció Agenda.

 

Dèiem que vàrem començar a parlar al Novembre de 2015, però circumstàncies personals afegides al període de vacances nadalenques van endarrerir la qüestió i no va ser fins el número de Febrer de 2016 que va aparèixer el primer article:  Tot el que cal saber sobre la gastronomia xinesa, a partir de la ressenya Descobreix la gastronomia xinesa feta arran de la xerrada impartida per la CHENQI WANG (Restaurant Out of China) a Golferichs (Març de 2015).

La Torre 2 1100x1577

Hores d'ara ja en tenim un altre a l'abast. Al número de Març es pot llegir Què en saps de la gastronomia portuguesa?, extret de Descobreix la gastronomia portuguesa, ressenya de la xerrada d'Octubre de 2013 a càrrec de LUISA MARIA CASTANHEIRA i JOSÉ LUIS CLARO (Restaurant Lisboa).

 

En ambdós casos sempre es fa al·lusió a la procedència dels textos i es recomana al lector que ens conegui, que consulti la nostra pàgina web si està interessat en aquesta temàtica. Nosaltres, per la nostra part, estarem encantats d'atendre tothom qui ens contacti.

 

Realment estem molt agraïts... i molt cofois.

Per molts anys!

Facebook