Cuines del Món: ARGENTINA

Pampero 347x231

Primer cicle trimestral de dinars:  CUINES DEL MÓN.                                                  La clausura del Primer cicle trimestral de dinars:  Cuines del Món tingué la brillantor merescuda. La xifra d'assistents no només s'ha anat consolidant, sinó que a més s'ha incrementat a mida que avançava el cicle, a la vegada que s'han anat afermant les coneixences, cosa que fa que l'estona esmerçada sigui del grat de tothom.

Deixem constància del moment amb aquest parell d'instantànies.

Argentina 02 550x412Argentina 08 550x412

També volem que quedi record del menú que vàrem gaudir:

- Per començar (degustació):  empanada criolla i provoleta i xoriço crioll amb verduretes.

- De segon (a escollir):  vacío o entraña o asado de tira a les brases i amb guarnició.

- Les postres (a escollir):  sorbet de mango amb fruita vermella o panqueque de dolç de llet o flam casolà amb dolç de llet.

- Vi negre, aigua i cafès.

 

El PAMPERO (Pl.Letamendi, 25) és un típic asador, recomanat en el seu moment per algun membre de la Junta que el freqüentava. Vista la qualitat de les viandes, la seva preparació i el bon servei rebut, el Club s'afegeix gustosament a l'hora de recomanar-lo.

 

Veurem per on ens porten les XIV JORNADES SOBRE TEMES DE GASTRONOMIA I HOSTALERIA (curs 2011-2012), de ben segur que seguirem descobrint noves cuines, nous països, i ho farem amb la immillorable companyia dels nostres socis i simpatitzants.

Facebook