Notícies Club

Nova etapa

Logotip 347x348

Nous reptes, noves solucions.                                                                                                   A començaments d'any (El local, ben aviat) us anunciàvem esperançats la nostra prevista condició d'usuaris de l'Espai d'Entitats de l'Esquerra de l'Eixample.

11 03 2014 02 550x412

 

 

 

 

 

 

A Estrenem local ens manifestàvem joiosos d'haver fet ja la primera reunió de Junta Directiva (l'11 de Març de 2014); en aquest article també s'albiraven novetats aprofitant la millor perspectiva:  els tallers gastronòmics i el servei de biblioteca.

 

 

25 03 2014 13 550x412

 

 

 

 

 

 

Fins i tot vàrem oferir poc després una presentació als nostres socis i simpatitzants (El local: la no-inauguració).

 

Ningú ens podrà discutir l'il·lusió que teníem.

 

 

 

 


Però una cosa són les intencions i l'altra ‒ai las!‒ els fets. I el fet és que no hem aconseguit el necessari acoblament en horaris i espais amb la resta d'usuaris del local, la qual cosa va ser debatuda com cal en la nostra Junta General Ordinària del proppassat 17 de Juny.

Així doncs, d'acord amb la decisió presa de manera unànime i irrevocable en la nostra Junta General Ordinària d'enguany, lamentem haver de renunciar a l'ús del dit local.

 

 

Ara bé, el Club ha passat per diverses etapes al llarg dels anys (podeu donat un cop d'ull a Història) i ara estàvem disposats a encetar-ne una de nova. I ho farem. No debades sempre diem que anem fent amics en el nostre esdevenir. I alguns d'aquests amics ens han recolzat ara, obrint-nos els seus braços (de manera figurada) i els seus locals (de manera tangible). I cal dir ‒és de justícia fer-ho‒ que de manera desinteressada, sense demanar-nos res a canvi.

 

D'entrada les reunions de Junta Directiva ‒on sempre hi sou convidats a participar‒ es duran a terme de manera còmode i distesa a Rebost i Celler (c/ Comte d'Urgell, 19 ‒a tocar del c/ Floridablanca‒). Com és habitual, els dimarts a les sis de la tarda, si no fos que aquell dia hi hagués alguna activitat programada.

 

D'altra banda estrenarem els esperats Tallers gastronòmics (amb periodicitat trimestral) a una sala cedida per La Valenciana (c/ Aribau, 16). El primer d'ells ja el tenim programat:  la xocolata. Fent “cua” ens esperen propostes tan llamineres com el pernil ibèric, l'oli d'oliva, els vins de la D.O. Catalunya, formatges artesanals asturians, maridatges de patés, cerveses artesanals... ha estat molt de temps fent plans, establint contactes, tot confiant en el local que havia d'arribar. Ara, gràcies als amics de La Valenciana, tota aquesta feina no quedarà desaprofitada.

 

I també ens hem espavilat per posar en funcionament la anhelada Biblioteca especialitzada ‒com és natural‒ en temes de gastronomia. Aquí teniu ja els títols disponibles. Com podeu imaginar, això és només un tastet. En les properes setmanes s'incrementarà notablement el llistat.

 

Era aquesta la tríada d'objectius inicials pel nou local (punt de reunió per la Junta, espai on oferir tallers gastronòmics i lloc on desar el material de la biblioteca) i hem treballat aquest estiu per tal d'aconseguir-la completa. I estem raonablement satisfets del resultat.

 

 

Però res d'això hagués estat possible sense la força que ens doneu vosaltres. Tots vosaltres:  els socis amb les seves quotes, lògicament; però també tots aquells simpatitzants que ens feu costat, que veniu a unes o altres de les moltes i variades activitats que us anem proposant curs rere curs.

I no ens podem oblidar dels col·laboradors, una llista inabastable que començaria pel suport continuat de l'Ajuntament de Barcelona -Districte de l'Eixample- i de la gent del Centre Cívic Golferichs, seguiria per les dotzenes de ponents experts de les nostres xerrades gastronòmiques i hauria de considerar l'amabilitat de totes aquelles empreses alimentàries que han estat objecte de visita en les nostres sortides tècniques-culturals, entre molts d'altres.

Portada facebook 1100x784

Mentre tinguem el vostre suport no tindrem aturador.

I ho repetim ben fort:  gràcies a tots!

Facebook