Gourmet Barceloní del 2014: elecció

Elecció Gourmet 2014 347x347

Junta Directiva Extraordinària 2014.                                                                                      Tal i com teníem previst, a les 11 del matí del proppassat dia 1 d'Abril es va celebrar la reunió extraordinària de Junta Directiva, oberta ‒més que mai‒ a la participació activa dels socis.

Per tercer any consecutiu es va dur a terme en una sala amablement cedida pels amics de l'Orxateria LA VALENCIANA. L'intenció és la de tornar-hi l'any vinent, no calen més elogis pel tracte rebut, amb això ja ho diem tot. Volem ‒això sí‒ deixar constància pública del nostre agraïment.

A proposta dels directius i socis assistents, aquest any es proposaren fins a cinc candidats amb prou mereixements per aconseguir aquest guardó. Com ja és habitual, els camps de procedència foren diversos: cocteleria, restauració, hostaleria, elaboració de cava...

Un cop ponderats els seus mèrits, amb discussions enceses que demostren l'interès que desperta aquest acte entre els nostres associats, es procedí a una votació secreta.

Junta Directiva 2014 07 550x367Junta Directiva 2014 13 550x367

Del recompte de vots va sortir la proposta de na Ma. ROSA CARDONA VALLÈS com a Gourmet Barcelonina de l'Any 2014. El primer que hem de dir és que ja feia alguns anys que era proposada i força votada; enguany ‒tot i que l'escrutini detallat resta sempre sense desvetllar‒ podem dir que la seva candidatura ha estat abassegadora... de ben segur que l'excepcional tracte que ens va brindar fa uns mesos (vegeu crònica de la Visita a ROVELLATS) hi ha contribuït.

 

Però no ha estat fins fa un parell de dies (a les acaballes d'un mes d'Abril que ha inclòs la Setmana Santa) que li hem pogut proposar en persona. La seva acceptació no va ser normal, va ser una acceptació engrescadora:  tot d'una va començar a fer plans encaminats a donar-li lluentor a l'Acte d'Investidura (comunicació a premsa, difusió per les xarxes socials, aportacions a la tómbola...). Ja sabem què ens toca si volem estar a la seva alçada, hem de “posar-nos les piles”.

Rovellats 149 800x600

 

La nostra amiga i consòcia és continuadora d'una nissaga arrelada a la terra, és la mestressa de Rovellats, responsable actual del manteniment del seu merescut prestigi, defensora de la qualitat en totes les fases del procés d'elaboració del seu cava.

Deixem estar aquí la semblança, aquesta serà feina del nostre President, que l'haurà de llegir moments abans de l'investidura.

 

Però, per damunt de tota altra consideració, notem que la Ma. ROSA és una dona vital. I contagia la seva vitalitat:  ja ens ha demanat que li detallem el menú i que ella mateixa s'encarregarà de subministrar-nos els vins i caves adequats; a més, també aportarà ampolles màgnum per la tómbola.

 

Així doncs, es confirma la data programada del dijous, 12 de Juny, a partir de les 9 de la nit, per la celebració de l'Acte d'Investidura als salons de l'Hotel Avenida Palace. Anoteu-ho ja a la vostra agenda, que no us ho heu de perdre!

 

Els nostres socis i simpatitzants rebran la comunicació oportuna (amb detalls com ara el preu) amb l'antelació suficient. Qualsevol altra persona que hi estigui interessada, només cal que contacti amb nosaltres per qualsevol mitjà de la seva conveniència per tal d'obtenir informació o per inscriure's.

 

 

Telèfon (Secretari):  93 531 38 75

Correu electrònic:    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Facebook