Gourmet Barceloní del 2015: elecció

Elecció Gourmet 2015 347x289

Junta Directiva Extraordinària 2015.                                                                                       Com ja s'ha fet tradicional, la primera activitat del darrer trimestre del curs va ser la reunió extraordinària de la Junta Directiva, oberta ‒més que cap altra de l'any‒ a la participació activa de tots els socis. El punt únic de l'ordre del dia fou l'elecció del Gourmet Barceloní d'enguany.

 

El mecanisme és molt senzill:

- tothom va tenir dret a presentar candidats (i la subsegüent obligació de defensar-los, exposant públicament els seus mèrits),

- un cop tancada la llista, es va sotmetre a votació lliure i secreta,

Junta Directiva 2015 05 550x412Junta Directiva 2015 10 550x412

- es va fer el recompte de vots i es va procedir a la proclamació de l'escollit (en aquesta ocasió, escollida).

 

Com els candidats ignoren que ho són, després toca anar a comunicar-li al guanyador la seva condició de gourmet electe i fer-li avinent la data de l'Acte d'Investidura. En cas d'acceptació (com ha estat sempre, fins ara), es fa públic el seu nom; en cas contrari, tocaria proposar-li-ho al següent més votat.

Seu districte de lEixample 800x535

 


La gran novetat va radicar en el lloc de celebració.

 

Després de tres anys d'haver estar acollits pels amics de La Valenciana, ens va ser cedida a tal fi (tanmateix també per la Junta General Ordinària del 16 de Juny) la Sala de Plens del Districte de l'Eixample (c/ Aragó,311 ‒xamfrà c/ Bruc‒).

 

Considerem un honor tal circumstància i volem agrair-ho públicament tant al nostre Regidor (l'Eixample és el districte on hi tenim la seu), Ilm. Sr. GERARD ARDANUY, com al seu Conseller Tècnic, Sr. ORIOL CRESPO, sense l'empatia dels quals això no hagués estat possible.

Pepa Fernández 1 550x365

 

 

Així doncs, enfilant ja la recta final de la temporada, tenim el plaer de fer-vos avinent que la Gourmet Barcelonina de l'Any 2015 és la periodista i comunicadora PEPA FERNÁNDEZ VALLÈS, que ‒des de l'any 1999‒ dirigeix i presenta el programa No es un día cualquiera a l'emissora pública Radio Nacional de España, com a reconeixement a la seva contribució a la difusió de la cultura gastronòmica.

 

Val a dir que ella ens va manifestar “estar encantada” amb aquest nomenament... i nosaltres ‒afegim‒ del tracte que ens va dispensar.

 

 


Ja tenim lloc i data confirmats per tal de celebrar l'Acte d'Investidura:  als salons de l'Hotel Avenida Palace (com ve sent habitual els darrers anys) el 10 de Juny, dimecres, a les 21 hores.

 

Ben aviat publicarem un article amb tots els detalls.

 

Mentrestant ja podeu contactar amb nosaltres per qualsevol qüestió del vostre interès:

93 531 38 75

ó   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Facebook