Gourmet Barceloní del 2017: elecció

Elecció Gourmet 2017 347x226  Junta Directiva Extraordinària 2017.                                                                                      

 


Tal i com era previst, el passat 4 d'Abril ‒en tant que primera activitat del darrer trimestre del curs, cosa que ja és tradicional‒ es va celebrar la Junta Directiva Extraordinària (oberta a la participació de tots els socis), la finalitat de la qual era exclusivament l'elecció del Gourmet Barceloní de 2017.

Enguany, a més, va servir per presentar-los el nou Espai d'Entitats ubicat a Cristalleries Planell i del què ja en som afortunats usuaris des de començaments d'any (vegeu l'article).


Així doncs, a partir de les cinc de la tarda, després d'haver girat una breu visita per la tercera planta de l'edifici esmentat, ens aplegàrem a la avinent sala multiusos un nombre prou significatiu de socis per tractar la qüestió objecte de la convocatòria.

A proposta dels directius i socis assistents, aquest any es proposaren fins a cinc candidats amb prou mereixements per aconseguir aquest guardó. Com ja és habitual, els camps de procedència foren diversos:  restauració, pastisseria, vinaters i cavistes...

Junta Directiva 2017 01 550x412Junta Directiva 2017 19 550x412

Un cop defensats els seus mèrits per aquells qui els proposaven, es procedí a una votació secreta.


El recompte de vots va donar en aquesta ocasió un resultat aclaparador en favor de la nominació d'en JOAN BAYÉN PÉREZ “JUANITO”, propietari i ànima del popular Pinotxo de La Boqueria, per la seva extensa trajectòria professional i la seva contribució a la difusió de la cultura gastronòmica al nostre país.

Tots aquells que ja l'havíeu tractat abans ‒o els que el vareu conèixer a l'Octubre passat a Golferichs (quan la xerrada gastronòmicaressenya)‒ de ben segur que no tindreu cap recança en admetre l'encert d'aquest nomenament.

4 10 2016 11 1100x825

Amb la seva bonhomia inherent, ens ha acceptat tant la proposta com la data inicialment prevista en el nostre programa per dur a terme l'Acte d'Investidura, que serà un moment feliç per compartir, no ho dubteu!


En conseqüència, tenim el plaer de convocar-vos pel dia 15 de Juny, dijous, a les 21 hores, als salons de l'Hotel Avenida Palace, lloc que contribueix a la brillantor de la vetllada des de fa ja unes quantes edicions.

Dit acte va precedit d'un sopar de gala (i seguit d'una simpàtica tómbola d'obsequis) i és obert a tothom:  socis i simpatitzants.


Ben aviat us comunicarem tots els detalls (menú, preu), però des d'ara ja podeu anar fent les vostres reserves:

per telèfon   →  93 531 38 75  (secretari)

o per correu electrònic   →  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .


Gràcies per la vostra atenció... i a disposar.

 

 

NOTA:  Amb aquest article hem recuperat el costum ‒iniciat l'any 2010‒ de fer públic el nom de la persona escollida com a Gourmet Barceloní de l'Any tan bon punt obtenim la seva conformitat. I diem “recuperat” perquè l'any passat, per aquestes dates, teníem la pàgina web en procés de reforma per tal de millorar la seva accessibilitat mitjançant els dispositius mòbils (tecnologia adaptativa, en diuen), raó per la qual del Sr. JOSEP MONJE només trobareu l'article de l'Acte d'Investidura i no el de l'elecció. Disculpeu-nos.

Facebook