Gourmet Barceloní del 2018: elecció

Elecció Gourmet 2018 347x259  Junta Directiva Extraordinària 2018.                                                                                 

 


Tal i com ja ve sent tradicional els darrers anys, la primera activitat del darrer trimestre del curs fou la Junta Directiva Extraordinària (oberta a la participació de tots els socis) amb l'únic punt de l'ordre del dia de procedir a l'elecció del Gourmet Barceloní de l'Any 2018.

Junta Directiva 2018 06 550x412Junta Directiva 2018 08 550x412

Així doncs, a mitja tarda del proppassat dijous, 5 d'Abril, ens aplegàrem un bon nombre d'amics a l'Espai d'Entitats de Cristalleries Planell (seu actual de les nostres reunions ordinàries de Junta).

Fetes les normals salutacions i els preàmbuls oportuns, començaren a sorgir les diverses opcions i fins a quatre candidats foren proposats i defensats. Com és habitual, tots ells reuneixen prou mèrits per lluir el nostre guardó anual, tots ells palesen l'excel·lència en els seus respectius àmbits professionals (restauració, pastisseria, enologia).

Una animada estona de deliberacions precedí a la polida votació secreta.

Junta Directiva 2018 09 270x202Junta Directiva 2018 10 270x202Junta Directiva 2018 11 550x412

El recompte públic de vots per part del President anava sent traspassat a la pissarra pel Secretari. I d'aquesta manera, a la vista de tots els presents, quedà definit el resultat de dita votació i ‒per tant‒ la persona nomenada pel Club com a Gourmet Barceloní d'enguany.

Tant bon punt accepti el nomenament, farem pública la seva identitat. Estigueu amatents.

 

ADDENDA:

Una reduïda delegació del Club va desplaçar-se dijous, 12 d'Abril, a les oficines centrals de Pinord, a Vilafranca del Penedès. El propòsit era ‒ja ho heu endevinat‒ comunicar-los la nostra proposta de nomenar Gourmet Barceloní de l'Any 2018 al seu propietari, en JOAN JOSEP TETAS MARRUGAT.

D'entrada vàrem ser rebuts per la seva esposa, la nostra amiga ROSA MARIA, qui va ser la primera en assabentar-se i va anar a cercar l'home tot d'una. Entremig tinguérem el plaer afegit de trobar-nos amb la MIREIA (la pubilla de la casa), qui manifestà la seva voluntat de tornar-nos a veure amb més calma (estaven a les portes d'Alimentaria)... i així serà, no ho dubtis!

El Sr. TETAS, encara desconeixedor del motiu pel que l'havien cridat, es va disculpar per no haver-nos atès ell mateix, tot explicant-nos que estan reunint-se amb els arquitectes perquè ben aviat construiran un nou celler (de 5.000 m²) en una de les seves vinyes.

Així doncs, sense més dilació li diguérem el motiu de la nostra visita. Val a dir que ja tenim certa experiència en aquesta mena de situacions, que són unes quantes les persones que hem tingut davant en l'instant de fer-lis la proposta; però la reacció emocionada d'en JOAN JOSEP TETAS no podrem oblidar-la. Gràcies per regalar-nos aquest moment! Probablement va ser motivada pel record de quan el seu pare, en JOSEP Ma. TETAS VENDRELL (d.e.p.), fou Gourmet Barceloní de l'Any 1990.

També vàrem dir-li ‒era la nostra obligació‒ que es tracta d'un nomenament extensiu a tota la seva família, plenament implicada en l'empresa familiar i sempre tan amables tots ells amb el Club.

Joan Josep Tetas Marrugat 1 463x463Joan Josep Tetas Marrugat 2 636x463

 En aquestes imatges el veiem a peu de vinya i recollint un prestigiós premi internacional (on l'acompanyaven la ROSA MARIA i el seu fill JOAN).

En conseqüència ja és oficial:  JOAN JOSEP TETAS MARRUGAT, enòleg, continuador de la nissaga familiar propietària de Pinord, serà investit com a Gourmet Barceloní de l'Any 2018 en un acte que és durà a terme el proper 19 de Juny (dimarts, a les 21 hores) als salons de l'hotel Avenida Palace, de Barcelona, per la seva destacada trajectòria empresarial i la seva contribució a la difusió de la nostra cultura del vi arreu del Món.

Un darrer detall ‒però no el menys important‒:  tots els plats del menú seran maridats amb els vins i caves de Pinord que el Sr. TETAS ens indiqui, lògicament.

La assistència a l'Acte d'investidura és oberta a tothom qui estigui interessat. Comunicarem els detalls (programa de la vetllada, menú, preu) amb prou antelació.

Facebook