Zones d'Espanya: León
|
Bona Taula a Rebost i Celler. |
La tercera i darrera etapa d'aquest curs del nostre periple per les zones d'Espanya ens portà a León.
Anàvem avisats, només calia donar un cop d'ull a la xerrada gastronòmica d'un parell de setmanes enrere, León a esgaya. Tot i això ‒i com a mesura preventiva‒ vàrem introduir algun canvi al menú inicialment previst.
La cosa va quedar així:
- de primer, unes llenques ben tallades d'una excel·lent cecina, amb l'acompanyament
d'una amanida de formatge fresc que l'ajudava a pair.
- de segon, truita de riu al forn farcida de pernil.
- i a més, perquè no ens quedéssim amb l'antull sense complaure, un parell o tres
de botillos del Bierzo també varen sortir a taula.
- beguda, postres, cafès i xopets a discreció.
Quan a taula es senten risses sempre és un bon senyal. Us podem assegurar que aquest és un fet habitual en les vetllades a Rebost i Celler, cosa que demostra el punt d'afinitat que s'ha aconseguit entre els assistents habituals d'aquests tasts gastronòmics. Així doncs ja ho sabeu per la pròxima temporada: si voleu bon menjar i bon ambient, veniu!
Per cert, considerant la feixuguesa de les menges pròpies de molts dels territoris espanyols i havent-ho consultat a tort i a dret, s'ha decidit que el cicle continuarà a partir d'Octubre en format de dinars i es programarà a migdia. Esperem encertar-la amb aquest canvi i que encara puguem gaudir-ne més i millor.